VINERI si SAMBATA - Muzica LIVE in cadrul restaurantului NOIR.

Accesul la centrul SPA se face nelimitat în intervalul 10:30 - 23:00 de Luni până Duminica.

Hotel lux Poiana Brasov, Elexus Apartments

rasfat deplin in inima naturii

Daca vrei sa te bucuri de o experienta de neuitat, alege sa te cazezi la Elexus Apartments, un resort asemenea unui hotel de lux in Poiana Brasov. Bucura-te de cele mai bune conditii in inima naturii intr-un peisaj montan de vis, avand acces la toate facilitatile pe care ti le-ai putea dori, totul la preturi rezonabile. Te asteptam sa fii urmatorul nostru oaspete la Elexus Apartments intr-un apartament cu semineu, cada cu hidromasaj si vedere spre padure!

Hotel lux Poiana Brasov, Elexus Apartments - beneficii si avantaje

Poate ca ai evitat pana acum sa te cazezi intr-un hotel de lux din Poiana Brasov, crezand ca pretul este prea mare. Totusi, daca vei tine cont de toate facilitatile la care vei avea acces, de conditiile si serviciile ireprosabile care iti garanteaza un concediu perfect, iti vei da seama ca merita. Iti propunem sa iei in considerare si varianta de apartamente de lux in regim hotelier care pot fi o varianta mai buna decat un hotel in Poiana Brasov.

Alegand pentru cazare un apartament de lux la Elexus Apartments din Poiana Brasov, te poti bucura de rasfatul in fata semineului sau de momente de relaxare perfecte intr-o cada cu hidromasaj cu vedere la munte. De asemenea, ai acces la piscina interioara si piscina exterioara a hotelului, la SPA, sauna, salina si masaj si poti lua toate mesele la Restaurantul Noir unde se servesc preparate din meniul international.

Hotel lux Poiana Brasov

Recent renovat si modernizat, Elexus Apartments, resort cu excelente conditii, comparabile cu un hotel de lux din Poiana Brasov, isi intampina oaspetii cu conditii si servicii care pot satisface chiar si cele mai exigente asteptari. In plus, resortul are si sala de evenimente unde se pot organiza nunti, botezuri, majorate si petreceri corporative.

Bucura-te de conditiile oferite de Elexus Apartments unde gasesti apartamente de lux in regim hotelier, o alternativa excelenta la un hotel in Poiana Brasov. Fa acum o rezervare!

De ce sa alegi Elexus Apartments - hotel de lux in Poiana Brasov

Situat intr-o locatie apreciata de cei dornici de aventuri in natura, Elexus Apartments are preturi rezonabile si este alegerea perfecta atat pentru cupluri, cat si pentru familiile cu copii sau grupuri. De asemenea, iti oferim ocazia de a beneficia de avantajele unui apartament de lux in regim hotelier, o varianta mai buna decat cea oferita de un hotel. 

Iata ce ne recomanda ca fiind alegerea potrivita pentru tine:

Fii urmatorul nostru oaspete la Elexus Apartments si bucura-te de un concediu de vis precum la un hotel de lux in Poiana Brasov! Te asteptam cu preturi rezonabile si conditii de top!

Apartamente in hotel de lux in Poiana Brasov

Un resort sau un hotel cu apartamente de lux in Poiana Brasov este o locatie de cazare care iti ofera facilitati si conditii ireporsabile, dar si posibilitatea de a te bucura de un apartament de lux in regim hotelier, o varianta mai buna decat cea oferita de un hotel! 

La Elexus Apartments vei putea alege dintre mai multe tipuri de apartamente, in functie de numarul de persoane si de preferinte. Astfel, daca vii in familie, poti opta pentru apartamentele Junior Deluxe sau Royal, special concepute pentru doi adulti si un copil. 

Pentru cupluri si grupuri de trei adulti, recomandam apartamentele duble Executive sau Deluxe care sunt dotate cu semineu si cada cu hidromasaj intr-o zona de relaxare cu vedere la munte.

Pentru cei care vor o experienta incredibila, avem pregatite apartamentele Penthouse cu vedere la Varful Postavaru, semineu si jacuzzi. Toate apartamentele au dotari moderne si asigura tot confortul dorit, iar oaspetii au acces la SPA, piscina interioara si piscina exterioara, sauna, masaj si salina.

Profita de preturile rezonabile pe care le practicam si asigura-ti un concediu de vis in inima naturii, la Elexus Apartments - conditii de hotel de lux in Poiana Brasov!

Elexus Apartments, conditii hotel lux Poiana Brasov - preturi

La Elexus Apartments, un resort precum un hotel de lux din Poiana Brasov recent modernizat, care iti ofera toate facilitatile, preturile variaza in functie de apartament.

Insa, sunt cat se poate de rezonabile si reflecta calitatea conditiilor si a serivicilor de care te vei bucura. In plus, daca te vei caza la noi, vei avea acces la piscina, sauna, masaj, salina si multe pachete romantice special create pentru cupluri.

Elexus - Hotel lux Poiana Brasov aproape de obiectivele turistice

Pentru cei activi si dornici de drumetii, excursii si activitati sportive, Elexus Apartments este alegerea cea mai buna. Pe langa faptul ca te vei bucura de conditii excelente la un hotel de lux in Poiana Brasov si vei beneficia de avantajele unui apartament in regim hotelier, esti la doar jumatate de ora distanta de numeroase atractii turistice. 

De aici va fi usor sa faci o excursie pentru a vizita Castelul Peles sau castelul Bran, Cetatea Rasnov sau Pesterile Valea Cetatii si Ialomicioara. Pentru o experienta rustica si o incursiune in trecut, poti merge sa vezi satul Viscri. Daca esti amator de drumetii, rezerva-ti o excursie la Vulcanul Stins Racos sau alege un traseu prin padure.

Hotel lux Poiana Brasov

Vrei cazare precum la un hotel de lux in Poiana Brasov? Rezerva-ti un apartament in inima naturii, la Elexus Apartments!

Un resort precum un hotel de lux in Poiana Brasov, asa cum este Elexus Apartments, este alegerea ideala atat pentru cupluri, cat si pentru familiile cu copii. Asa ai garantat un concediu de vis, esti in inima naturii si ai acces la numeroase facilitati si obiective turistice. Practic, aici vei gasi tot ce ti-ai putea dori, asa ca nu mai sovai. Bucura-te de avantajele unui apartament in regim hotelier care este o alternativa excelenta pentru un hotel!

Pentru informatii suplimentare sau rezervare la Elexus Apartments, cu conditii excelente, precum un hotel de lux in Poiana Brasov, poti suna la orice ora din zi sau din noapte la receptie, la numarul 0752050441 sau, intre 9 si 18, la Departamentul Rezervari – la numerele 0747063687 / 0747148714. De asemenea, ne poti contacta printr-un mesaj la email poiana@elexus.ro In cel mai scurt timp iti vom raspunde. De asemenea, ne poti vizita direct la hotel care este situat in Strada Doinasului, nr. 15, Poiana Brasov.

Bucura-te de tot ce este mai bun si alege Elexus Apartments, un resort ca un hotel de lux in Poiana Brasov cu vedere spre munte! Te asteptam sa fii urmatorul nostru oaspete!

Translate »