VINERI si SAMBATA - Muzica LIVE in cadrul restaurantului NOIR.

Accesul la centrul SPA se face nelimitat în intervalul 10:30 - 23:00 de Luni până Duminica.

Jacuzzi – Hidroterapie

Când suntem scufundați în apă pînă la nivelul gâtului inima depune un efort suplimentar. Asta se întâmplă pentru că apa apasă pe corp ceea ce obligă sistemul cardiovascular să „pompeze” mai mult sânge. Astfel persoanelor cu hipertensiune sau boli cardiace li se recomandă utilizarea spa-ului cât de des au ocazia.

Temperatura ridicată a apei din spa duce la o relaxare totală a muschilor. Această stare induce somnolență datorată ambientului creat. Astfel după utilizarea spa-ului vă veți bucura de un somn profund și odihnitor. Dintre avantajele hidroterapiei mai putem aminti reducerea nivelului de stres și al durerilor de cap, pierderea în greutate și curățarea porilor pielii.

Atunci când ne simțim bine, avem gânduri pozitive și o atitudine optimistă. În urma utilizării spa-ului veți avea mai multă încredere în sine și veți reduce sentimentul de anxietate, poate înainte de un eveniment important sau de întâlnirea pe care o aștepți de mult timp.

Jeturile puternice de masaj dintr-un spa vor contribui la reducerea tensiunii și a febrei musculare, relaxarea articulațiilor și tratarea durerilor cronice de spate și a musculaturii. Este evident că un spa reprezintă o investiție în sănătatea dumneavoastră și a celor dragi. Ce preț puneți pe asta?

Translate »